Interessante blogartikelen

Op deze blog wil ik interessante inzichten met jullie delen over relationele dynamieken, zowel voor koppels als voor singles. Daarnaast wil ik ook mijn ervaring en samenwerkingen toelichten, zodat jullie een goed beeld krijgen van mijn expertise. Er komen dus ongetwijfeld nog blogberichten bij, maar bij deze alvast de kick-off.



Mild Partnerschap - Mijn verhaal

Het gaat in relaties niet om de beste versie van jezelf te zijn maar net om kwetsbaar te mogen en durven zijn. Het leek me logisch dat ik mijn eigen verhaal zou verwerken in mijn boek. Dus, nee, ik ben niet perfect.

Blind Getrouwd - Het vijfde huwelijk

VTMGO

Blind Getrouwd gaat dit jaar een stap verder, op zoek naar éxtra veel liefde. Dit najaar trouwen opnieuw vier koppels volgens de beproefde Blind Getrouwd-formule op VTM. Maar voor het eerst in de geschiedenis van Blind Getrouwd zal ook een vijfde koppel de sprong wagen in ‘Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk’ bij VTM GO.

Working on something new...

YES! YES! YES! Ik mag het bijna van de daken schreeuwen. Maar nu nog even work in progress… Dit najaar komt mijn eerste boek uit! Ik bundelde mijn jarenlange advies voor meer dan 100 koppels omdat een relatie meer is dan we denken. Ik roep je op om eens anders naar jezelf, je partner en je omgeving te gaan kijken.

Het nieuwe seizoen van Blind getrouwd kent een positieve start!

Het is weer zover, na een lange aanloop van allerhande vragenlijsten, testen en diepgaande gesprekken met de deelnemers, zijn de 4 beste matches gevormd. Ieder jaar is het voor mij en mijn collega’s zwoegen en zweten tijdens de screenings om zoveel mogelijk te weten te komen en alle puzzelstukjes samen te leggen.

In september komen er veel aanvragen voor relatietherapie binnen...

September is scheidingsmaand. Hoe komt het dat we nu meer dan anders de knoop doorhakken? En hoe kom je die loodzware periode door? Relatietherapeuten Sarah Hertens en Kaat Bollen delen hun beste adviezen, zodat jij jezelf terugvindt na een scheiding.

Enthousiast over het 8e seizoen van Blind Getrouwd

Maandag 04/09 start op VTM het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Voor de achtste keer al stappen vier koppels in het huwelijksbootje met iemand die ze nog nooit gezien hebben. "De matchmaking blijft steeds een uitdagend proces. Maar ook dit jaar zijn we als experts weer heel enthousiast over de koppels die we samen gevormd hebben."

Van jaloezie naar jaliefde!

“Liefhebben is iets hebben zonder het te bezitten”: van jaloezie naar jaliefde. Goed Gevoel vroeg mijn input voor een artikel over dit zeer intrigerend thema. Een onderwerp dat ik ook steeds vaker hoor in mijn omgeving en praktijk. Hoe kunnen we leren genieten dat onze partner geniet?

Blind Gematcht, Flair

Uit meer dan 1500 inschrijvingen, vormde ik voor Flair 3 koppels die voor het eerst samen op date zouden gaan! Een exciting nieuwe test voor professionele matchmaking en dat op basis van een vragenlijst, een hele uitdaging!

Blind Getrouwd, vtm

Al 7 seizoenen werk ik mee als experte bij Blind Getrouwd, een waardevol programma op vtm waar betrokkenheid en professionaliteit sterk aanwezig is. Het is een voorrecht om als relatietherapeute een relatie te mogen begeleiden vanaf het prille begin.


Ik ben Sarah Hertens, klinisch psychologe, relatietherapeute, experte van Blind Getrouwd (VTM) en nog zoveel meer. Alles wat met relationele dynamiek te maken heeft, krijgt mijn aandacht.

Vanuit mijn expertise wil ik relaties bekijken vanuit een andere invalshoek en mogelijke taboes rond relaties doorbreken. Ik breng jullie mijn inzichten en visies in duidelijke taal, zodat jullie ermee aan de slag kunnen.

Maak een bewuste keuze voor jouw relatie vanuit een bredere visie. Laat jouw relaties een verrijking vormen van je leven!


Jouw partner in relaties


© 2024 Sarah Hertens BV - BTW BE 0770.881.863 - Oude Luikerbaan 93, 3500 Hasselt
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee, Sarah?   OK