> Blog > Blind Getrouwd - Het vijfde huwelijk

Blind Getrouwd - Het vijfde huwelijk

VTMGO

Blind Getrouwd gaat dit jaar een stap verder, op zoek naar éxtra veel liefde. Dit najaar trouwen opnieuw vier koppels volgens de beproefde Blind Getrouwd-formule op VTM. Maar voor het eerst in de geschiedenis van Blind Getrouwd zal ook een vijfde koppel de sprong wagen in ‘Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk’ bij VTM GO.
In ‘Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk’ maakt de kijker kennis met 3 singles uit de voorrondes van Blind Getrouwd voor wie geen match gevonden werd. Voor hen gaat Ingeborg, die het programma host, nu op een andere manier op zoek naar die ene ware liefde, en als alles goed gaat stapt één van hen dit jaar alsnog in het huwelijksbootje.

Extra liefde op VTM GO

Voor Steve, Karen en Jonas werd geen match gevonden binnen de poule van vrijgezellen die zich inschreef voor Blind Getrouwd. Zij krijgen nu in de VTM GO SHORTIE de kans om zich aan heel Vlaanderen voor te stellen. Hun introductie kun je hier lezen

Zo wil Ingeborg een ultieme zoektocht opstarten naar hun ideale match. Daarna volgen ze hetzelfde stramien als het klassieke Blind Getrouwd: het zijn opnieuw de experten die volgens de beproefde methode op zoek gaan naar de perfecte match. Wordt die gevonden, dan stapt één van de drie in het huwelijksbootje met alles erop en eraan: trouwfeest, huwelijksreis en samenwonen. Met op het einde van de rit ook hier één prangende vraag: zijn ze klaar voor de rest van hun leven samen en blijven ze getrouwd?

En ik mag vanuit mijn ervaring met professionele matchmaking ook hier weer deel uitmaken van het expertenteam voor dit programma. Het belooft alweer een boeiende editie te zijn en wat zijn we blij dat we nog meer duo's gelukkig kunnen maken en helpen bij hun zoektocht. We duimen voor de perfect match!

Kortom, met ‘Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk’ zorgt VTM GO dit najaar voor een fameuze portie extra liefde op het scherm.


© 2024 Sarah Hertens BV - BTW BE 0770.881.863 - Oude Luikerbaan 93, 3500 Hasselt
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee, Sarah?   OK